ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Ανακοινώνεται η έναρξη νέων τμημάτων για τις κατατακτήριες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας και Πάτρας αλλά και στην Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας.Η αποδεδειγμένη επιτυχία των υποψηφίων μας κάθε χρόνο με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας,οφείλεται στη σωστή και έγκαιρη προετοιμασία,την εμπειρία των καθηγητών και την εξιδείκευση τους στο γνωστικό επίπεδο των κατατακτηρίων εξετάσεων στις Ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές.
Τα ονόματα όλων των επιτυχόντων από όλες τις προηγούμενες κατατακτήριες είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους νέους υποψηφίους.
Τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα προσιτά και οι καθηγητές πάντα δίπλα στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε υποψηφίου με άκρως επαγγελματικό τρόπο.Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος,τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν κάθε χρόνο.
 

Κατατακτήριες Εξετάσεις-Διευκρίνηση

Αποδεδειγμένα, υπάρχει ένα μεγάλο κενό όσον αφορά την ενημέρωση σχετικά με τις κατατάξεις επειδή η απόφαση για κατάταξη είναι απόφαση ζωής. Επίσης, ο τομέας τον κατατάξεων και των εξετάσεων κατάταξης είναι ένας τομέας που υπόκειται σε άγνοια και παραπληροφόρηση. Οι κατατάξεις πρέπει να τύχουν της απαιτούμενης προσοχής, ώστε να γίνει φανερό ότι υπάρχουν ενδεδειγμένες λύσεις που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.