ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η ύλη των μαθημάτων για τις κατατακτήριες σε κάποιες σχολές έχει ήδη ανακοινωθεί σε κάποιες όχι ακόμα.Σε γενικές γραμμές η ύλη δεν αλλάζει και είναι αρκετά εκτενής.
Ιατρική Χημεία; Περιλαμβάνει την ανόργανη την οργανική χημεία και τη βιοχημεία.Ως εκ τούτου απαιτείται έγκαιρη και σωστή προετοιμασία,αλλά και σωστή καθοδήγηση.
Ιατρική Φυσική; Απαιτεί βασική κατανόηση των φυσικών εννοιών σε συνδιασμό με την εφαρμογή τους στην Ιατρική.Επομένως είναι απαραίτητη η εις βάθος κατανόηση της ύλης και η συνδιαστική σκέψη μέσα από τη σωστή και έγκαιρη προετοιμασία.
Βιολογία;Η μεγάλη ύλη απαιτεί πολύ διάβασμα και συχνές επαναλήψεις.Άρα η σωστή καθοδήγηση και προετοιμασία παίζουν σημαντικό ρόλο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
 

Κατατακτήριες Εξετάσεις-Διευκρίνηση

Αποδεδειγμένα, υπάρχει ένα μεγάλο κενό όσον αφορά την ενημέρωση σχετικά με τις κατατάξεις επειδή η απόφαση για κατάταξη είναι απόφαση ζωής. Επίσης, ο τομέας τον κατατάξεων και των εξετάσεων κατάταξης είναι ένας τομέας που υπόκειται σε άγνοια και παραπληροφόρηση. Οι κατατάξεις πρέπει να τύχουν της απαιτούμενης προσοχής, ώστε να γίνει φανερό ότι υπάρχουν ενδεδειγμένες λύσεις που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.